Ягідні пасти LiQberry® – смачні вітаміни для дітей
deti 3333

Ягідні пасти LiQberry® є джерелом корисних речовин та вітамінів для дітей, які доступні цілий рік. Ні для кого не секрет, що діти часто піддаються атаці вірусів та інших захворюваннь. Погана екологія, шкідлива їжа, перевтома  – все це впливає на імунітет та стан здоров’я малюків. Як наслідок – зіпсований зір, проблеми зі шлунком та іншими системами організму, авітаміноз тощо.

Брак вітамінів є серйозним патологічним станом, який негативно позначається на захисних функціях організму. Восени діти особливо потребують вітамінів і мінералів, оскільки відбувається перебудова з літнього на зимовий період. Гіповітаміноз послаблює імунітет і проявляється зниженням опору організму проти різного роду мікроорганізмів (бактерій, вірусів, грибків).

Серед дітей різних вікових груп вітамінодефіцітний стан є вельми поширеним явищем. Це можна пояснити наступним чином – нестача вітамінів властива будь-якому організму, який росте і розвивається, навіть абсолютно здоровому. Також не варто забувати про те, що саме у дітей найчастіше виникають труднощі з вживанням деяких корисних продуктів харчування. В такому випадку нестача вітамінів не тільки передбачувана, а навіть очікувана.

Компанія LiQberry® виготовляє органічні ягідні пасти, які не тільки корисні, а й смачні! Дослідження показують, що паста набагато корисніша за свіжу ягоду. У чому ж секрет? У інноваційній HTD-технології виробництва! Її суть полягає у  використанні кавітації в гідротермодинамічній установці. Сам по собі гідроудар є руйнівним явищем, однак ця технологія передбачає використання м’якої кавітації, яка створює всі необхідні умови для розкриття потенціалу ягід:

  1. Під дією високого тиску без доступу кисню відбувається подрібнення оболонок кісточок і ягід. Це дозволяє зберегти всі вітаміни, мінерали та амінокислоти.
  2. В процесі виробництва паст складні за структурою молекули розпадаються на більш прості, збільшуючи кількість поживних речовин.
  3. Пастеризація харчового середовища дозволяє збільшити тривалість зберігання ягідних паст.
  4. На одному з етапів виробництва здійснюється холодний гідроліз, який запускає процес вироблення пектину.
  5. Відбувається перехід мікроелементів в хелатну форму.
  6. У порівнянні зі свіжою ягодою в два рази збільшується антирадикальна активність.

Ягідні пасти є природною альтернативою синтетичним вітамінам. Вони виготовляються без високих температур, домішок, води та консервантів. Також в пастах LiQberry® відсутній цукор, що дозволяє їх вживати дорослим та дітям, хворим на діабет.

Лікарі рекомендують ягідні пасти дітям для:

  • Активізації імунітету;
  • Покращення зору;
  • Усунення дисбіозу;
  • Покращення роботи шлунково-кишкового тракту;
  • Профілактики ГРВІ;
  • Поліпшення обміну речовин;
  • Профілактики хронічної втоми;
  • Профілактики діабету тощо.

LiQberry® – це продукт, який вдало доповнить дитячий раціон харчування. Пасти можна додавати до каш, смузі та інших страв замість варення та джемів. Зокрема, чорнична паста в дойпаках може стати здоровим перекусом у школі та під час прогулянки.
Для визначення потрібної норми продукту радимо звернутися до наших медичних консультантів, які індивідуально підберуть пасту та розроблять графік прийому. Консультація безкоштовна!

LiQberry® радять українські мами, які спробували ягідні пасти та відчули результат!

 

Купить сейчас