Чорниця допоможе вам схуднути
15

Чорниця – низькокалорійна ягода (1/2 чашки має всього 40 калорій), багата антиоксидантами. Не містить жирів, холестерину і натрію, зате є аскорбінова кислота, калій, марганець і клітковина, корисна для травної системи. Це чудовий дієтичний продукт, що сприяє схудненню. Крім того, регулярне споживання чорниці зменшує ризик розвитку хвороб серця та інсульту, допомагає боротися з інфекціями, покращує зір і пам’ять.

Глікемічний індекс (ГІ) класифікує джерела вуглеводів в залежності від їх здатності підвищувати рівень глюкози в крові. Розподіл продуктів за ГІ допомагає спланувати програму харчування, спрямовану на схуднення і контроль апетиту. З цієї точки зору продукти з низьким індексом більш ефективні. Один з них – дика чорниця з ГІ 53.

Результати декількох досліджень продуктів харчування показали, що чорниця надає потужну кардіопротекторну дію на організм по причині вмісту у ній високої концентрації поліфенолів. Вчені вивчили вплив, який чинить цей дивовижний плід на початковий розвиток жирових клітин, для виявлення механізму впливу чорниці на зниження ваги і боротьбу з ожирінням.

Результати дослідженнь показали, що ягоди перешкоджають формуванню нових жирових клітин шляхом зміни ліпідного обміну. Добова доза свіжої чорниці допоможе вам тримати під контролем природну втрату ваги.

Але, як відомо, сезон чорниці обмежений. Тому ми рекомендуємо вживати чорничну пасту, яка корисніша за свіжу ягоду.

Коли ми їмо чорницю, то шкірка і кісточки не засвоюються організмом, а саме в них сконцентровано все найцінніше і корисне. Таким чином, ми засвоюємо тільки 40% ягоди. При вживанні пасти цей показник зростає до 100%, завдяки інноваційній технології виробництва. Вона полягає в подрібненні не тільки м’якоті, а й кісточки зі шкіркою, щоб забезпечити біодоступність всіх вітамінів і корисних речовин для організму. Таким чином у кожного є можливість їсти ягоду цілий рік!

Чорнична паста допомагає схуднути не тільки завдяки великому вмісту корисних речовин, як показують дослідження. За допомогою цього продукту можна замінити звичні солодощі: варення та джеми. Адже вона не тільки корисна, але і смачна!

Чорничну пасту рекомендують популярні дієтологи і спортсмени країни: Світлана Фус, Лора Філіпова, Марина Узєлкова та інші.

Схуднення за допомогою чорничної пасти з наукової точки зору

Дослідники виявили, що чорниця грає вагому роль у розвитку та диференціації нових жирових клітин або адипоцитів, що є основним засобом накопичення жиру в організмі. Раніше, дослідження показали, що в рослини містяться потужні природні поліфеноли, що перешкоджають утворенню жирових клітин і викликають ліполіз – процес, який розщеплює жири з клітинної бази.

У дослідженнях розглядалися різні концентрації екстракту дикої чорниці з тим, щоб визначити її вплив на утворення жирових клітин. Поліфеноли чорниці показали залежне від дозування придушення процесу диференціації цих частинок. При цьому в жирових клітинах під впливом високої концентрації поліфенолів спостерігалося зниження рівня розпаду ліпідів на 73%. Клітини, які підпали під вплив найнижчих концентрацій екстракту чорниці, показали 27%-ве зниження рівня ліпідів.

Чорниця допомагає звільненню ліпідів з існуючих жирових клітин

Авторами дослідження було встановлено, що поліфеноли чорниці можуть перешкоджати проходженню організмом критичного шляху, що веде до ожиріння, на молекулярному рівні. Також, це з’єднання здатне відігравати провідну роль у блокуванні розвитку нових жирових клітин і виділення жиру з адипоцитів, що може надати допомогу мільйонам людей в їх прагненні схуднути. Вченими зазначено, що велике значення має визначення оптимальної дози для організму людини.

Поліфеноли чорниці запобігають закупорку артерій

Поліфеноли чорниці довели свою ефективність в боротьбі з закупоркою артерій і атеросклерозом. Дослідники виявили, що регулярне споживання чорниці може допомогти запобігти згубному впливу бляшок і їх зростання в коронарних артеріях. Споживання чорниці протягом 20 тижнів сприяє зниженню рівня ураження артеріальними бляшками на 39-58%, що значно скорочує ризик виникнення серцевого нападу з летальним результатом.

Додайте чорничну пасту у  ваш щоденний раціон в якості смачного джерела рослинних поліфенолів, які перешкоджають розвитку ішемічної хвороби серця і можуть допомогти вам в боротьбі із зайвою вагою.

Доставка по Києву та Україні. Чорнична паста від офіційного виробника !

Виготовлена у відповідності з ТУУ 10.8-2789021380-001:2012

Телефони для замовлення і консультацій в Україні

(044) 456 18 34
(050) 462 80 45
(067) 889 44 11