Компенсувати діабет можливо
статьи 10

Чи можна компенсувати діабет? З новими розробками у нас з’явилася така можливість.

Сьогодні цукровий діабет став хворобою цивілізації. Ми ведемо недостатньо активний спосіб життя, зловживаємо шкідливою їжею, мало відпочиваємо і багато працюємо.

Як же зберегти своє здоров’я? Українські вчені знайшли відповідь на це питання.

Їжа стала культом людства. Все більше і більше продуктів стали вироблятися рафінованими (борошно вищого сорту, рафінований цукор, шліфований рис тощо). Така їжа легко засвоюється, але вона позбавлена ​​корисних компонентів. В результаті ми отримуємо, по суті, порожню їжу.

Наше покоління лікарі називають «голодними ненажерам». Це означає, що їжі ми споживаємо багато, але не отримуємо з неї всіх тих вітамінів, мінералів і мікроелементів, які необхідні нашому організму для того, щоб завжди залишатися здоровими і активними.

Медики кажуть, що для забезпечення нормальної життєдіяльності потрібно з’їдати не менше 3 кг фруктів і ягід на день. «Це нереально!» – скажете Ви.

Що ж робити?

І тут нам на допомогу приходять сучасні технології. Одна з таких інновацій називається ГТД (гідро-термо-динамічна) технологія.

Завдяки цій унікальній технології отримують чорничну пасту.

Чорниця має потужний цукрознижувальний ефект. Здавалося б, їж частіше свіжу чорницю і тримай свій рівень цукру в нормі. Але не все так просто. Адже речовини, що знижують цукор, знаходяться в кісточках і шкірці ягоди. А нашим організмом не засвоюються ні кісточки, ні шкірка чорниці. При вживанні свіжої чорниці засвоюється тільки м’якоть ягоди.

Саме ГТД-технологія подрібнює шкірку і кісточку до таких компонентів, які наш організм здатен засвоїти. Шкірка подрібнюється під високим тиском, а вміст кісточки виділяється безпосередньо в пасту без окислення і дії високих температур. Це дозволяє не тільки зберегти всі корисні властивості, але і примножити їх. Це органічний продукт, який не містить консервантів.

Чорнична паста, отримана за цією технологією, засвоюється на 100%! Свіжа ягода – всього на 40%, а у дітей і людей з хронічними захворюваннями – на 25-30%

Унікальною властивістю чорниці є наявність в ній міртиліну – «рослинного інсуліну». Він знижує рівень цукру в крові і нормалізує вуглеводний обмін.

Але чорниця корисна не тільки завдяки міртиліну. Величезна кількість поліненасичених жирних кислот Омега-3, Омега-6 та поліфенолів, особливо хлорогенової кислоти, також позитивно впливають на функції ендокринних органів, печінки, шлунково-кишкового тракту.

В одній десертній ложці (15 г) чорничної пасти міститься добова норма біофлавоноїдів (85 мг). Достатня кількість біофлавоноїдів в денному раціоні забезпечує нам здорові суглоби і судини, міцний імунітет, гострий зір.

«Паста чорниці – унікальний природний антиоксидантний продукт, який не має собі рівних серед харчових продуктів і великого числа фармацевтичних препаратів» – Анатолій Левицький, доктор біологічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії наук України.

Дослідження дії чорничний пасти на організм при цукровому діабеті підтвердили, що чорнична паста:

  • Знижує рівень глюкози крові до нормальних показників;
  • Усуває ускладнення діабету (ангіопатію, нефропатію, ретинопатію) і надає профілактичну дію ускладненням;
  • Зміцнює стінку кровоносних судин, покращує мікроциркуляцію крові, запобігає тромбоутворенню;
  • Покращує зір, усуває зорову втому, це прекрасна профілактика катаракти і глаукоми;
  • Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, усуває дисбіоз.

Здоров’я – це найцінніше, що у нас є! Регулярне вживання чорничної пасти допоможе нам повернути і зберегти цей неоціненний дар. Чорнична  паста додасть нам сил, подарує здоров’я і енергію, допоможе уникнути ускладнень, навіть таких серйозних захворювань, як цукровий діабет.

Приймати чорничну пасту – одне задоволення, адже вона не лише корисна, а й смачна!

Доставка по Києву та Україні. Чорнична паста від офіційного виробника!

Виготовлена ​​відповідно до ТУУ 10.8-2789021380-001 діє до: 2012

Телефони для замовлень та консультації в Україні:

(044) 456 18 34

(050) 462 80 45

(067) 889 44 11

 

Купить сейчас