Вплив чорничної пасти при експериментальному цукровому діабеті
333

За прогнозами фахівців, до 2025 року число хворих на діабет у світі складе більше 350 млн. чоловік (тобто кожен сімнадцятий житель планети!) В даний час на земній кулі на цукровий діабет хворіє понад 60 млн. чоловік. Небезпека цукрового діабету полягає, перш за все, в ускладненнях, які вражають всі органи і системи організму. Хворі на діабет у вісім разів частіше вмирають від злоякісних новоутворень.

«Отримані нами дані свідчать про здатність біологічно активних речовин пасти чорниці знижувати ступінь мікробного обсіменіння в організмі при цукровому діабеті. З огляду на істотну роль дисбактеріозу фактора в розвитку ускладнень цукрового діабету, можна вважати, що паста чорниці може в значній мірі вирішити проблему профілактики діабетичних ускладнень»

А.П. Левицький, доктор біологічних наук, член кореспондент НААНУ.

Досвід використання чорничної ПАСТИ LiQberry при лікуванні сотень хворих на цукровий діабет повністю підтверджується результатами отриманих наукових досліджень і може бути зведений до наступного:

  • поява перших позитивних ознак поліпшення стану хворого відбувається протягом п’яти-десяти днів, стабілізація стану з поліпшенням «якості життя», підвищенням життєвого тонусу, зниженням стомлюваності і т.д. настає протягом двох-трьох тижнів;
  • збільшення кількості глюкози в крові у деяких хворих в перший тиждень пов’язане з підвищеним надходженням в організм глюкози чорниці, об’єктивно не відбивається на стані організму і не може служити сигналом до припинення прийому чорничною пасти. Хворим слід продовжувати прийом пасти до досягнення вираженого позитивного ефекту з подальшим зниженням рівня цукру в крові.

Звіти про дослідження:

Лікувально-профілактична дія чорничної пасти при цукровому діабеті (ДУ «Інститут Стоматології НАМН», м. Одеса)

Лікувально-профілактична дія чорничної пасти при цукровому діабеті другого типу (ДУ «Інститут Стоматології НАМН», м. Одеса)

 

Купить сейчас