Худнути смачно і здорово можливо із чорничною пастою LiQberry®

Напевно немає в світі людини, яка б повністю була задоволена своїм тілом. Наступає момент, коли подивившись в дзеркало, ми приймаємо рішення – пора худнути. Мережа пістрявіє від пропозицій та варіантів продуктів чи препаратів для схуднення так, що очі розбігаються. А виявляється, щоб схуднути та зберегти ефект від схуднення назавжди потрібно не так багато: збалансоване харчування із дефіцитом калорій, аби організм витрачав більше енергії, ніж отримує, та фізичні навантаження.

Разом із обмеженнями у харчуванні на шляху до бажаної форми з’являються спершу не менші об’єми тіла, а втома, поганий настрій, зниження працездатності та ослаблення імунітету. А збалансоване харчування і корисні продукти, у разі, якщо ваш шлунково-кишковий тракт не працює потрібним чином просто виходять транзитом.

Щоб налагодити метаболізм, додати бадьорості, укріпити імунітет, надати організму ті речовини, яких він недоотримує під час схуднення, а також підвищити рівень працездатності під час фізичних вправ потрібно додати у свій раціон унікальний продукт – чорничну пасту LiQberry®.

Чорнична паста LiQberry® – в чому особливість та відмінність від джемів та пюре із чорниці або замороженої ягоди

Ягоди відомі своїми корисними властивостями та особливо ефективні під час схуднення. Чому ж краще вживати саме чорничну пасту LiQberry® і як відрізняється її вітамінний та поживний склад у порівнянні зі свіжою або замороженою ягодою? Адже навряд звичайний джем, пюре чи варення із ягід допоможе схуднути, бо містить в собі цукор та багато калорій.

А заморожена ягода втрачає свої властивості, корисні властивості вже 70% при роз морозці!

Чорнична паста LiQberry® – це принципово не джем і не варення, тому що під час виробництва вона взагалі не підлягає термічній обробці при високих температурах, не містить в своєму складі цукру, води та консервантів і являється органічним моно продуктом (100% чорниці). При цьому, за своїми функціональними властивостями і за результатами біохімічного аналізу в декілька разів перевищує цінність тієї сировини з якої вона виготовлена.

Таким чином, виходить, що чорнична паста у рази багатша, ніж свіжа ягода. Про це говорить біохімічний аналіз чорничної пасти LiQberry®, який показує що після переробки у пасту в складі з’являються такі мікро і макроелементи,  на відміну від свіжої ягоди, як хлорогенова кислота, Omega-3 і удвічі більше антиоксидантів. Паста усвоюється практично на 100%, на відміну від свіжої, яка всього на 30-40%

Саме такий неймовірний склад і робить чорничну пасту LiQberry® найпотужнішим антиоксидантом, якому немає рівних серед не лише харчових продуктів, але і серед багатьох фармпрепаратів антиоксидантної активності.

Як бачите, порівнювати цей продукт із найкориснішою свіжою ягодою просто немає сенсу, а тим більше із замороженою чи термічно обробленою, яка використовується для виготовлення пюре, джемів та варення, оскільки тоді втрачається близько 70% елементів. Чорнична паста LiQberry®y за своєю корисною цінністю перевершує в рази усе вищеперечислене.

Унікальна технологія виробництва чорничної пасти LiQberry® і добірна сировина виключно із диких ягід чорниці

Щоб зрозуміти яким же чином чорнична паста стає кориснішою, аніж свіжа ягода, варто зануритися у деякі деталі виробництва. Особливість досягнення такого неймовірного лікувально-оздоровлюючого складу досягається унаслідок спеціального унікального методу кавітації для роздроблення кісточки – HTD Technology, під час якої на ягоди здійснюється гідроудар сплескування для розщеплення шкірки та кісточки. Таким чином усе найцінніше із ягоди, шкірки та кісточки потрапляє у чорничну пасту LiQberry®. Ця перша у світі технологія переробки чорниці винайдена академіком Сергієм Борисовичем Осипенко дозволяє зберігати ягоди не лише не зменшуючи їх корисних властивостей та характеристик їх складу, але й примножуючи та посилюючи їх корисні властивості. При цьому ягода не обробляється високими температурами, не піддається окислюванню чи іншим агресивним процесам переробки.

Для виготовлення чорничної пасти LiQberry® не підійде будь-яка ягода. Під час вибору сировини для виробництва ретельно відбираються виключно дикі ягоди чорниці, вирощені в екологічних регіонах Карпат та Волині. Після відбору, ягоди проходять неодноразову перевірку на наявність солей тяжких металів та радіонуклідів.  Усі без винятку ягоди – і шкірки і кісточки не мають бути пошкодженими, недозрілими, чи перезрілими. У результаті таких жорстких вимог, для чорничної пасти отримується органічна сировина найвищої категорії «А».

Особливості процесу схуднення із чорничною пастою LiQberry®. Покаращення обміну речовин (веществ)

Для схуднення головним чином потрібно комплексно збалансувати свій раціон, аби організм отримував достатньо білків, жирів, клітковини, вітамінів та антиоксидантів, а також посилити свою фізичну активність. Як свідчить практика, основний ефект для схуднення досягається власне правильним харчуванням та дієтою, тобто призначенням погодинного графіку прийому дозволених та рекомендованих продуктів, який буде сприяти зменшенню ваги.

Комбінація дієти та збільшення фізичних навантажень може виснажувати організм і викликати відчуття втоми та апатії. Тому в раціоні повинні бути присутні продукти, спрямовані на отримання достатньої кількості мікро та макроелементів для нормальної життєдіяльності організму з невисокою кількістю калорій і з потенціалом енергії. Одним із таким продуктів є чорнична паста LiQberry®, яка допоможе у підтримці м’язової маси під час занять спортом, покращить циркуляцію крові та роботу судин.

Чорнична паста LiQberry® діє комплексно на весь організм у цілому, оскільки працює на клітинному рівні. Вона являється потужним гепатопротектором, антиоксидантом та є препаратом, що запускає процеси метаболізму в організмі, тим самим оздоровлюючи його. Після покращення діяльності усіх процесів в організмі із чорничною пастою LiQberry® схуднути буде набагато легше. Хоча це не єдине призначення чорничної пасти.

Чорнична паста Liqberry – винятковий суперфуд для здорового харчування 

Чорничну пасту LiQberry® можна їсти по-різному. Це функціональний продукт, який необхідно ввести в раціон харчування і його прийом має бути комфортним. Зрозуміло, що пасту не можна додавати в гарячий чай чи інші гарячі напої, оскільки таким чином відбувається нівеляція її найактивніших властивостей, адже під час виробництва чорнична паста не піддавалася кип’ятінню.

Для досягнення максимального оздоровлюючо-лікувального ефекту рекомендується приймати пасту натще серце з розрахунку 1 г / 1 кг маси тіла (приблизно 1,5-3 столові ложки вранці та ввечері) у чистому вигляді за півгодини до їжі. Це продукція, яка відноситься до категорії Healthy Food (здорове харчування) і рекомендується до вживання для підтримки імунітету та для загального оздоровлення.

Чорничні пасти LiQberry® – це новий суперфуд, суперздорова їжа для тих, хто займається спортом і вже знаходиться в процесі схуднення та дотримується дієти. Введення у свій раціон однієї із семи видів чорничних паст LiQberry® буде дуже доречною здоровою добавкою для підтримання балансу мікро і макроелементів у організмі для поповнення необхідних вітамінів та корисних речовин, які організм може недотримувати в процесі схуднення. До того чорнична паста LiQberry® – прекрасна і смачна альтернатива синтетичним вітамінам і повністю безпечна та корисна для діабетиків, позитивно впливає на зір і є продуктом профілактики вірусних захворювань.

Чому варто обрати оздоровлюючу та лікувальну чорничну пасту LiQberry® а не інші добавки для схуднення?

Спеціально направлені препарати для схуднення,наприклад чаї для схуднення, які дають сечогінний або послаблюючий ефект, насправді не впливають на стан ваги організму в довготривалій перспективі. Чорнична паста LiQberry® ж покращує в цілому метаболізм, обмінні процеси та ліпідно-вуглеводний обмін у організмі. Як гепатопротектор і пребіотик вона значно покращує функцію шлунково-кишечного тракту, виводить зайву рідину та токсини із організму, сприяє своєчасному опорожненню кишечника і тим самим сприяє зменшенню ваги.

Стан шлунково-кишкового тракту є основою здорового організму людини та його імунної системи. І лише за його нормальної життєдіяльності поживні речовини зможуть повністю засвоюватися. А якщо у кишечнику дисбіоз, то що б ми не їли, навіть найкорисніше, просто не буде засвоюватися.

Смачна чорнична паста LiQberry® допоможе нормалізувати метаболізм, надасть вам силу бадьорості, гарний настрій на кожен день і ті необхідні мікро та мікроелементи, яких в організмі людини не вистачає для хорошого самопочуття. Тоді усе корисне, що ми споживаємо буде відображатися на нашому зовнішньому вигляді – на стані волосся, шкіри, нігтів, які є дзеркалом, що показує наше внутрішнє здоров’я.

Додавши цей продукт у свій раціон, ви можете викинути всі синтетичні вітаміни та шкідливі препарати для схуднення, які дають лише короткотривалий ефект. Як тільки у вашому організмі налагодяться процеси метаболізму завдяки чорничній пасті LiQberry®, комбінація із збалансованого харчування та фізичних навантажень набагато швидше дасть бажаний ефект схуднення без стресу і зі значно покращеним самопочуттям.

Саме тому, чорнична паста LiQberry® – це ваш рецепт смачного оздоровлення та схуднення.

 

Купить сейчас